Di Caudo, L., Bollinger, G., Azuz, A., Demaría, M., Nepote, V., & Ryan, L. (2022). Healthy snack made with peanut and wheat flour: Nutritional assessment, antioxidant capacity and sensory evaluation. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología.
Cita Chicago Style (17a ed.)Di Caudo, LI, GA Bollinger, A. Azuz, MG Demaría, V. Nepote, y LC Ryan. Healthy Snack Made with Peanut and Wheat Flour: Nutritional Assessment, Antioxidant Capacity and Sensory Evaluation. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología, 2022.
Cita MLA (8a ed.)Di Caudo, LI, et al. Healthy Snack Made with Peanut and Wheat Flour: Nutritional Assessment, Antioxidant Capacity and Sensory Evaluation. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología, 2022.