Cita APA (7a ed.)

Barrionuevo, K., Montenegro Mansilla, L., Gutiérrez, R., Ochoa, M., Ochoa, M., Aballay, L., . . . Niclis, C. (2021). Quantity and quality of dietary carbohydrates and their relationship with abdominal obesity in the population of Córdoba. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología.

Cita Chicago Style (17a ed.)

Barrionuevo, KE, LB Montenegro Mansilla, RB Gutiérrez, MV Ochoa, MV Ochoa, L. Aballay, E. Haluszka, y C. Niclis. Quantity and Quality of Dietary Carbohydrates and Their Relationship with Abdominal Obesity in the Population of Córdoba. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología, 2021.

Cita MLA (8a ed.)

Barrionuevo, KE, et al. Quantity and Quality of Dietary Carbohydrates and Their Relationship with Abdominal Obesity in the Population of Córdoba. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología, 2021.

Precaución: Estas citas no son 100% exactas.