Relationship between reading nutritional labeling and consumption of ultra-processed foods in Health Sciences students
Abstract: Diet is a determinant key to health. However, the high consumption of ultra-processed foods interferes with the achievement of healthy nutrition. Reading the nutritional labeling as information for the population would reduce their consumption. The aims of our study were...
Guardado en:
| Autores principales: | García , A, Benavides , P, Pepe , GA, Allende , GE, Gobbi , CA |
|---|---|
| Formato: | Artículo revista |
| Publicado: |
Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología
2021
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/med/article/view/34869 |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
FOOD CONSUMPTION PROFILE DURING SCHOOL DAY IN A VULNERABLE SCHOOL COMMUNITY IN THE CITY OF CORDOBA, ARGENTINA.
por: Giordano, María Silvia, et al.
Publicado: (2017) -
Comprensión del sistema de etiquetado frontal voluntario argentino en estudiantes de la Licenciatura en Nutrición de la Universidad de Buenos Aires
por: Carosia, Carolina, et al. -
Pautas pr�acticas para una dieta sana : alimentaci�on y juventud /
Publicado: (2009) -
Alimentaci�on y cultura
por: G�omez Posse, Pablo E.
Publicado: (2002) -
Conocimiento, aceptación y usos de la Ley de Promoción de la Alimentación Saludable (PAS) N° 27.642/2021 en estudiantes de nivel medio de adultos
por: Hunziker, C, et al.
Publicado: (2024)