Cita APA (7a ed.)

Antoniazzi, L. D., Aballay, L. R., Fernández, A. R., & Fiol de Cuneo, M. (2020). Evolution of nutritional status in physical education students, associated with the level of cardiovascular risk, food consumption and the level of physical activity. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología.

Cita Chicago Style (17a ed.)

Antoniazzi, Luis Daniel, Laura Rosana Aballay, Alicia Ruth Fernández, y Marta Fiol de Cuneo. Evolution of Nutritional Status in Physical Education Students, Associated with the Level of Cardiovascular Risk, Food Consumption and the Level of Physical Activity. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología, 2020.

Cita MLA (8a ed.)

Antoniazzi, Luis Daniel, et al. Evolution of Nutritional Status in Physical Education Students, Associated with the Level of Cardiovascular Risk, Food Consumption and the Level of Physical Activity. Universidad Nacional Córdoba. Facultad de Ciencias Médicas. Secretaria de Ciencia y Tecnología, 2020.

Precaución: Estas citas no son 100% exactas.