THE ROLE OF SALMONELLA LETHALITY PARAMETERS IN THERMAL PROCESSES: THE CASE OF ROASTED PEANUTS
Food is susceptible to being affected by microorganisms, allowing the growth of these in case of suitable conditions or serving as their transport, conveying them in case they do not provide adequate conditions for multiplication and growth. Salmonella is one of the main pathogens that cause foodbor...
Guardado en:
| Autores principales: | Guerberoff, Gisela kay, Reinante, Rocio, Grosso , Nelson Ruben, Olmedo, Rubén Horacio |
|---|---|
| Formato: | Artículo revista |
| Lenguaje: | Español |
| Publicado: |
Faculta de Ciencias Agropecuarias. Secretaría de Ciencia y Tecnología.
2021
|
| Materias: | |
| Acceso en línea: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/nexoagro/article/view/33178 |
| Aporte de: |
Ejemplares similares
-
El pan nuestro ... y otros alimentos : breve historia del pan /
por: Ram�irez Ortiz, Tom�as
Publicado: (2017) -
El nacimiento del metro : sistema m�etrico decimal /
por: Rodr�iguez Blanco, Mar�ia Jos�e
Publicado: (2018) -
Clasificaci�on Decimal Universal : manual b�asico /
por: Civallero, Edgardo
Publicado: (2017) -
Clasificaci�on decimal universal : (CDU) : edici�on abreviada 2016 /
Publicado: (2016) -
Random Bond XXZ Chains with Modulated Couplings
por: Cabra, Daniel Carlos, et al.
Publicado: (2000)