Prehispanic food in the lowlands of Tucumán (Argentine): a first approach to its analysis
This work presents a characterization of food resources and pre-Hispanic feeding in Tucumán Province lowlands, Argentina. Based on the work of different researchers in this area, the archaeological evidences and contexts of food findings are analyzed, while some aspects related to the ways of obtain...
Guardado en:
Autores principales: | Caria, Mario, Gómez Augier, Julián, Miguez, Gabriel E. |
---|---|
Formato: | Artículo revista |
Lenguaje: | Español |
Publicado: |
Facultad de Filosofía y Humanidades. Museo de Antropología
2020
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://revistas.unc.edu.ar/index.php/antropologia/article/view/28358 |
Aporte de: |
Ejemplares similares
-
Prehispanic food in the lowlands of Tucumán (Argentine): a first approach to its analysis
por: Caria, Mario, et al.
Publicado: (2020) -
La alimentación prehispánica en las tierras bajas de Tucumán (Argentina): una primera aproximación a su análisis
por: Caria, Mario, et al.
Publicado: (2020) -
Ocupaciones prehispánicas en el Abrigo Abra del Toro, valle de Yocavil, Catamarca, Argentina (circa 2200 años AP)
por: Carbonelli, Juan Pablo, et al.
Publicado: (2023) -
Reinterpretando narrativas selváticas: una arqueología conceptual de “Candelaria” (Noroeste argentino)
por: Franco, Francisco
Publicado: (2021) -
Reinterpretando narrativas selváticas: una arqueología conceptual de “Candelaria” (Noroeste argentino)
por: Franco, Francisco
Publicado: (2021)