Open dating of foods
Guardado en:
Autor principal: | Labuza, Theodore Peter, 1940- |
---|---|
Otros Autores: | Szybist, Lynn M. |
Formato: | Electrónico Libro electrónico |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Trumbull, CT :
Food & Nutrition Press,
c2001.
|
Colección: | Publications in food science and nutrition.
|
Materias: | |
Acceso en línea: | https://elibro.net/ereader/ufasta/178511 |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Food packaging and shelf life a practical guide /
Publicado: (2010) -
Food packaging : principles and practice /
por: Robertson, Gordon L., 1946-
Publicado: (2013) -
Fungi and food spoilage /
por: Pitt, John I.
Publicado: (2009) -
Ecosustainable polymer nanomaterials for food packaging : innovative solutions, characterization needs, safety and environmental issues /
Publicado: (2013) -
Envasado y empaquetado de productos alimenticios (MF0545_1) /
por: Rodriguez Peula, Manuel
Publicado: (2013)