Soybeans: chemistry and technology / Volume 1. Proteins.
Historical background - Genetic and other biological characteristics - Purification and properties of the proteins - Organic solvent treatment of soybeans and soybean fractions - Biologically active components - Nutritional value of food protein products - Biological processes in stored soybeans - P...
Guardado en:
Autor principal: | Smith, Allan K. (ed.) |
---|---|
Otros Autores: | Circle, Sidney J (ed.) |
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Connecticut :
The Avi Publishing,
1972.
|
Materias: | |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
Soybeans as a food source /
por: Wolf, W. J.
Publicado: (1971) -
Planta procesadora de soja /
por: Konig, Marianela
Publicado: (2011) -
A soja como materia prima para industria /
por: Descartes de G. Paula, Ruben
Publicado: (1937) -
Breakfast cereal technology /
por: Daniels, Roger
Publicado: (1974) -
Secado spray de aislados proteicos de soja preparados en laboratorio
por: Cúneo, José M.