2002 ASHRAE handbook. Refrigeration. /
Refrigeration system practices - Food storage and equipment - Food refrigeration - Distribution of chilled and frozen food - Industrial applications - Low-temperature applications - Refrigeration equipment - Unitary refrigeration equipment - Additions and corrections.
Guardado en:
Título anterior: | ASHRAE handbook. Refrigeration systems and applications (Inch-pound ed.) |
---|---|
Autor Corporativo: | American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers |
Formato: | Publicación periódica |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
Atlanta, GA :
American Society of Heating, Refrigerating and Air-Conditioning Engineers,
2002.
|
Edición: | SI ed. |
Materias: | |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
American Society of Heating and Ventilating Engineers guide, 1935.13
Publicado: (1935) -
Refrigeration and air conditioning /
por: Stoecker, W. F.
Publicado: (1958) -
Manual de aire acondicionado y calefacción : cálculo y diseño
por: Quadri, Néstor Pedro
Publicado: (1999) -
Instalaciones termomecánicas /
por: Savioli, Carlos Umberto
Publicado: (1976) -
Manuale teorico-practico di riscaldamento, ventilazione e impianti sanitari /
por: Rumor, C. (Carlo)
Publicado: (1911)