Food chemistry /
Introduction to Food Chemistry - Water and ice - Dispersed systems: basics considerations - Carbohydrates - Lipids - Amino acids, peptides, and proteins - Enzymes - Vitamins - Minerals - Colorants - Flavors - Food additives - Toxic substances - Characteristics of milk - Characteristics of Edible Mus...
Guardado en:
Autor principal: | Fennema, Owen R. (ed.) |
---|---|
Formato: | Libro |
Lenguaje: | Inglés |
Publicado: |
New York :
Marcel Dekker,
1996.
|
Edición: | 3rd ed. |
Materias: | |
Aporte de: | Registro referencial: Solicitar el recurso aquí |
Ejemplares similares
-
La química en los alimentos /
por: Rembado, Florencia Mabel
Publicado: (2009) -
Physical chemistry of foods /
por: Schwartzberg, Henry G.
Publicado: (1992) -
Elements of food engineering.
por: Harper, John C.
Publicado: (1976) -
College chemistry
por: Rosenberg, Jerome L
Publicado: (1972) -
Food microbiology /
por: Adams, Martin R.
Publicado: (2008)