Saltar al contenido
BDU3
  • Inicio
Avanzado
  • Buscar
  • Food preservation by irradiati...
  • Citar
  • Imprimir
  • Exportar
  • Enlace Permanente

Food preservation by irradiation : proceedings of an International Symposium on Food Preservation by Irradiation /

Detalles Bibliográficos
Autores Corporativos: International Symposium on Food Preservation by Irradiation Wageningen, International Atomic Energy Agency, Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization
Formato: Acta de conferencia Libro
Lenguaje:Inglés
Francés
Publicado: Vienna : International Atomic Energy Agency, 1978.
Colección:Proceedings series - International Atomic Energy Agency
Materias:
Radiation preservation of food > Congresses.
Food Irradiation > Congresses.
Food Preservation > Congresses.
Aporte de:Registro referencial: Solicitar el recurso aquí
Bibliotecas (UNCuyo) de Universidad Nacional de Cuyo
  • Existencias
  • Descripción
  • Ejemplares similares
  • Metadatos

Ejemplares similares

  • Food irradiation processing : proceedings of an International Symposium on Food Irradiation Processing /
    Publicado: (1985)
  • Aspects of the introduction of food irradiation in developing countries ; proceedings.
    Publicado: (1973)
  • Radiation preservation of food /
    Publicado: (1973)
  • Combination processes in food irradiation : proceedings of an International Symposium on Combination Processes in Food Irradiation /
    Publicado: (1981)
  • Requirements for the irradiation of food on a commercial scale : proceedings ... /
    Publicado: (1975)

Opciones de búsqueda

  • Historial de Búsqueda
  • Búsqueda Avanzada

Buscar Más

  • Revisar el Catálogo
  • Explorar canales
  • Tour (beta)

¿Necesita Ayuda?

  • Consejos de búsqueda
  • Preguntas Frecuentes
  • Contacte al adminstrador
Cargando...