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Titulos:
UN/ECE standard for porcine carcasses and cuts : recommended by the working party on standardization of Perishable Produce and Quality Development / Economic Commission for Europe.
ISBN:
9211166845
Lugar de Edición:
New York :
Editor:
UN,
Fecha de Edición:
1998.
Palabras clave:
CARNE DE CERDO; PRODUCTOS BASICOS; CONSUMO

Leader:
nam
Campo 003:
OUN
Campo 008:
981027s1998 xxu |||| ||eng d
Campo 020:
^a9211166845
Campo 040:
^aOUN
Campo 110:
2 ^aNaciones Unidas. ^bComisión Económica para Europa.
Campo 245:
10^aUN/ECE standard for porcine carcasses and cuts : ^brecommended by the working party on standardization of Perishable Produce and Quality Development / ^cEconomic Commission for Europe.
Campo 246:
Campo 260:
^aNew York : ^aGeneva : ^bUN, ^c1998.
Campo 300:
^a37 p.
Campo 650:
4^aCARNE DE CERDO
Campo 650:
4^aPRODUCTOS BASICOS
Campo 650:
4^aCONSUMO
Proveniencia:
##^aUniversidad Nacional de Cuyo - Biblioteca Central
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Institucion:
Universidad Nacional de Cuyo
Dependencia:
SID

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