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Titulos:
Nondestructive food evaluation : techniques to analyze properties and quality / edited by Sundaram Gunasekaran.
ISBN:
0824704533 (alk. paper)
Lugar de Edición:
New York :
Editor:
M. Dekker,
Fecha de Edición:
2001.
Palabras clave:
Food; Food; Alimentos; Análisis de alimentos; Control de calidad
Link:
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Leader:
cam
Campo 003:
AR-CdUAS
Campo 008:
001002s2001 xxua | b 001 0 eng
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Campo 040:
^aDLC^cDLC^dDLC
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00^aNondestructive food evaluation :^btechniques to analyze properties and quality /^cedited by Sundaram Gunasekaran.
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Campo 260:
^aNew York :^bM. Dekker,^c2001.
Campo 300:
^aviii, 423 p. :^bi. ;^c24 cm.
Campo 490:
1 ^a(Food science and technology ;^v105)
Campo 650:
0^aFood^xAnalysis.
Campo 650:
0^aFood^xQuality.
Campo 650:
7^aAlimentos^2^922
Campo 650:
4^aAnálisis de alimentos^91219
Campo 650:
4^aControl de calidad^9177
Campo 700:
1 ^aGunasekaran, Sundaram^d1957-^98587^eed.
Campo 856:
42^3Publisher description^uhttp://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0647/00050450-d.html
Proveniencia:
^aUniversidad Nacional de Córdoba - Facultad de Ciencias Químicas - Biblioteca
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Institucion:
Universidad Nacional de Córdoba
Dependencia:
Facultad de Ciencias Químicas

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