Usted se encuentra revisando un registro bibliográfico de la BDU Para conocer mas sobre la Base de Datos Unificada haga click en el ícono del home

Titulos:
Edible fats and oils processing : basic principles and modern practices : world conference proceedings / edited by David R. Erickson.
ISBN:
0935315306
Lugar de Edición:
Champaign, Ill. :
Editor:
American Oil Chemists' Society,
Fecha de Edición:
c1990.
Notas #:
Edited revisions of papers from the World Conference on Edible Fats and Oils Processing--Basic Principles and Modern Practices held in Maastricht, the Netherlands, Oct. 1-7, 1989.
Palabras clave:
ACEITES Y GRASAS; Alimentos (Tecnologia E Engenharia); CONGRESOS; Oils and fats, Edible

Leader:
cam
Campo 003:
OCoLC
Campo 008:
900615s1990 ilua b 100 0 eng
Campo 020:
^a0935315306
Campo 245:
00^aEdible fats and oils processing :^bbasic principles and modern practices : world conference proceedings /^cedited by David R. Erickson.
Campo 246:
Campo 260:
^aChampaign, Ill. :^bAmerican Oil Chemists' Society,^cc1990.
Campo 300:
^ax, 442 p. :^bill. ;^c29 cm.
Campo 500:
^aEdited revisions of papers from the World Conference on Edible Fats and Oils Processing--Basic Principles and Modern Practices held in Maastricht, the Netherlands, Oct. 1-7, 1989.
Campo 650:
4^aACEITES Y GRASAS
Campo 650:
7^aAlimentos (Tecnologia E Engenharia)^2larpcal
Campo 650:
4^aCONGRESOS
Campo 650:
0^aOils and fats, Edible^vCongresses.
Campo 700:
1 ^aErickson, David R.
Campo 711:
2 ^aWorld Conference on Edible Fats and Oils Processing--Basic Principles and Modern Practices^d(1989 :^cMaastricht, Netherlands)
Proveniencia:
^aUnRioCuarto
Seleccionar y guardar el registro Haga click en el botón del carrito
Institucion:
Base de Datos MARC21 - OCLC
Dependencia:
BDUMARC21

Compartir este registro en Redes Sociales

Seleccionar y guardar el registro Haga click en el botón del carrito