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Titulos:
Cereals in breadmaking : a molecular colloidal approach / Ann-Charlotte Eliasson, Kare Larsson.
ISBN:
0824788168 (acid-free paper)
Lugar de Edición:
New York :
Editor:
M. Dekker,
Fecha de Edición:
c1993.
Palabras clave:
Bread; Colloids.; Grain

Leader:
pam
Campo 003:
OCoLC
Campo 008:
921214s1993 nyua b 001 0 eng
Campo 020:
^a0824788168 (acid-free paper)
Campo 100:
1 ^aEliasson, Ann-Charlotte,^d1953-
Campo 245:
10^aCereals in breadmaking :^ba molecular colloidal approach /^cAnn-Charlotte Eliasson, Kare Larsson.
Campo 246:
Campo 260:
^aNew York :^bM. Dekker,^cc1993.
Campo 300:
^avi, 376 p. :^bill. ;^c24 cm.
Campo 490:
1 ^aFood science and technology ;^v55
Campo 650:
0^aBread^xAnalysis.
Campo 650:
0^aColloids.
Campo 650:
0^aGrain^xAnalysis.
Campo 700:
1 ^aLarsson, Kare,^d1937-
Proveniencia:
^aUnLitoral
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Institucion:
Base de Datos MARC21 - OCLC
Dependencia:
BDUMARC21

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